Smoking Ban Panel ing New Jersey Falls Liwat sawise Casino Rep Withdraws
toto

Smoking Ban Panel ing New Jersey Falls Liwat sawise Casino Rep Withdraws

Udud wis dadi masalah panas-tombol lan topik kanggo buruh casino ing Atlantic City kanggo luwih saka taun saiki. Buruh gantos kanggo udud ing jubin casino wis gelaran walkout njaba Hard Rock Casino sawise panel dijadwal ngrembug larangan ngajokaken ing udud sak konferensi casino iki snuffed metu ana. Buruh langsung nanggepi pembangunan surprise iki, argue sing casinos mung Data HK kasengsem ing baris ngisor ing beyo saka kesehatan buruh.

Smoking Ban tetep prioritas Top kanggo Akeh Casino buruh
Jeksa Agung bisa ngetokake larangan udud ora siji sing mung bisa digatèkaké utawa dijupuk saka jadwal, sanadyan, karo sing gantos kanggo udud ing jubin game saiki melu New Jersey Gubernur Phil Murphy lan luwih saka setengah saka legislatif negara. Nanging sanajan gelombang dhukungan, tumindak hukum sing nyata wis sithik. Sanadyan Majelis utawa Senat wis milih pangrungon kanggo dipikir menyang pitakonan, lan nyoba kanggo broach topik karo wong industri wis mati minangka pembangunan paling anyar nuduhake, Associated Press kacarita.

East Coast Gaming Congress bakal nggawe panggonan apik kanggo mundhakaken uneg – uneg buruh lan krungu macem-macem input, kalebu saka industri sing nentang larangan udud ing qualms sing Recovery ekonomi bisa alon mudhun minangka asil.

Konferensi iki mestine uga kalebu ahli lan peserta saka metu saka negara, kalebu buruh kasino saka Pennsylvania lan Rhode Island . Loro-lorone negara iki wis Demo slot gratis no deposit sukses sanget ing njupuk kasino lan legislatif kanggo gawe serep ing larangan udud, sanajan ing sawetara kasus, ana uga oposisi kuwat, kayata casinos Rhode Island.

Nanging, Pennsylvania wis dadi test lakmus apik mbuktekaken sing panguripan ekonomi ora bakal impeded dening Larangan udud njero ruangan, soko sing New Jersey casinos ndhukung bakal kasus. Casino Association of New Jersey , badan perdagangan, wis mantep gantos kanggo larangan udud ing sapunika. Wong-wong padha bingung nalika diwawancarai Associated Press.

Anggota DPR Seneng Nulung, Nanging Ora Nulung Bareng
“Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting tinimbang urip buruh casino,”Said bakul urip Borgata. Media kacarita sing panel ambruk liwat sawise Pengeluaran Sydney Resorts Casino Presiden Mark Giannantonio , wakil kanggo industri gambling ing New Jersey, mundur saka rembugan, nanging ora nuduhake apa.

Kangge, Gov.. Murphy isih ditemtokake kanggo mlebu tagihan sing mbantu nglarang udud ing jubin game. Nanging, iki mbutuhake dhukungan saka anggota parlemen sing durung miwiti nggarap undang-undang iki. Kabeh iki stalls goal pokok kang kanggo nggawe manawa